Ridlägret dag 4 - söndag

Då var vi framme vid sista dagen och det innebar tävling. Jag stack till Miller 1,5 timme innan jag skulle tävla för jag ville ha mycket tid ifall det skulle skita sig med något t.ex. lindorna.
Gjorde iordning honom och började rida fram. Gjorde öppna och sluta i skritt för att se om han var med, det gick faktiskt bra ändå.
Testade också att göra en öppna och en sluta i båda varven och galopp ett varv på mittvolten (som jag hade i programmet). Kunde inte göra så mycket mer för att han skulle orka.
 
När vi red programmet så gick första öppnan och slutan inte direkt bra, i andra varvet gick de lite bättre. Han orkade och kämpade på bra och jag höll på att dö där uppe när jag skulle sitta ner i sadeln. Gick bättre och bättre och vi slutade på 73,2%. Okej Jenny som dömde var väl kanske liiite snäll. Om det hade varit en "riktig" tävling så skulle det inte varit ens nära den procenten säkert.
 
När vi kom tillbaka så var det bara att släppa in Miller i en av boxarna för att sedan hoppa upp på Lovely och rida fram henne innan terränghoppningen. Hon var lite slö men det gick bra.
 
Efter terränghoppningen så var det två som red sina program i paddocken för dom ville inte rida i ridhuset. Sen blev de att äta korv och massa kakor och tårtor som föräldrarna bakat. Var också "prisutdelning" till den som vann och det var tydligen jag så det var kul :)
 
När vi hade fikat klart så var det bara att börja packa ihop allt och. Jag skulle också gå hem med Miller fast jag orkade inte rida så jag ledde honom hem. Fixade allt med honom och sen tog jag moppen hem.
 
Då var denna lilla historie klar nurå ;) Så lägger upp de sista bilderna nu.
 
Snygg sits..!
Ja här har ni en ungefärlig bild på hur hög han är. Jag har typ 1,63 kanske. När mamma ställde sig bredvid honom är han nästan högre än henne och hon är 1,70-75 eller så.
(har inget schabrak för det är mitt och orkade inte ta det på moppen hem då jag bara skulle leda hem honom)
 

Kommentarer
Emma - hästblogg

super fina bilder och grymt fina hästar!:D

Svar: tack :) ja dom är så fina :D
My Nordqvist

Tid: 19:41:29
Datum: 2012-07-06
Hemsida: http://crystallheart.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: