Kamerasaker från Hongkong = 20kr


Äntligen kom sakerna som jag väntat på i över 2 veckor tror jag. Nämligen en microfiber duk, "blåsare" och framförallt en penna som på ena sidan är en borste och på andra sidan är den nån slags penna som tar bort fingeravtryck och sånt på linsen. Glömde ta kort på hur den ser ut men ni får överleva.
Kan säga att den var jättebra och tog bort nästan allt. Jag fick gnugga ganska mycket på vissa ställen men det förstår jag då det suttit fast och inte gått att tagit bort med något. Fick bort allt utom lite på kanterna. Pennan kändes inte heller så "blöt" eller vad man ska säga men spela roll det kostade 20kr inkl. frakt så jag sjukt bra för det priset. I Sverige kostar bara pennan minst 70kr. Ebay och Hongkong är grejer det!
 
Resultat:

Lite skillnad?
Satt och gnuggade jättemycket men det vägrade lossna från några kanter.
 
Har gjort ren kameran lite nu och de andra objektiven. Efter vi varit i Teneriffa (som det bara är förövrigt ca 40 dagar kvar till) så ska jag åka in med kameran till Siba och se vad dom säger om mitt skräp till kamera. Har verkligen inte varit rädd om den, så det är typ en liten repa (5mm typ) precis i kanen av displayen och ibland får den damp och vägrar starta och lite sånt. Får se vad lilla Siba säger. Köpte ju ändå försäkring i 2 år, vill kasta den i golvet eller så men tänk om det är nå lurt med den försäkringen så jag inte får en ny då blire inte så kul...

Kommentarer
nita

Måste också köpa lite kamera grejer.. Min ligger dock fortfarande i kartongen. Haha! :D

Svar: har du köpt en kamera nu? :D
My Nordqvist

Tid: 19:00:16
Datum: 2012-09-10
Hemsida: http://zphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: