Lördagen i stallet

Dagen började med att jag gick upp runt 9 och gjorde mig i ordning. Runt halv 10 kom Julia och hämtade mig och vi åkte till ridstadion. Där så var det genrep och vi tränade på sångerna med barnen. Tränade också på vårat u-sek nummer och kadriljen med Riiby.
 
Runt 2 åkte jag med Pernilla till stallet och red Cooper. Han skötte sig nästan hela tiden. Han drog iväg en gång för vi mötte en häst i ridshuset som tänkte kicka så den hoppade till eller vad man ska säga och det tyckte Cooper var läskigt. Sedan fick han några ryck då han drog iväg ett par steg men tror han är lite piggelin för han har ju stått ganska mycket.
Det blev mest skritt och travjobb. Gjorde lite skänkelvikningar i skritt och det svarade han bra på. Vågar inte testa traven än, haha! Annars så red vid bara runt och gjorde lite basic grejer som övergångar och sådant. Testade också att ställa ut honom i galoppen så det nästan blir som förvänd galopp och det tyckte han var väääldigt jobbigt. Blev bara tre galoppsprång då som han gick riktigt bra innan vi fick bryta av åt båda hållen. Men han är duktig!
 
Gammal bild

Kommentarer
MATILDA

fin bild!

Tid: 09:58:54
Datum: 2013-12-17
Hemsida: http://matildays.forme.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: