En knäpp och en duktig

Ni tror väl inte att när jag kliver ur bilen hos Tuxedo så kommer jag på att kameran står kvar hemma. Hej smart!! Blev alltså inga bilder på han men det kommer på onsdag då han ska med på min lektion. Litla hamnade på några bilder. Hon stod dock och åt så hon var lite mer koncentrerad på det.
 
Men Tuxedo var fin idag. Åkte förbi en lastbil när jag ledde han på vägen och då kastade han sig så jag flög med han men jag vägrade släppa så det blev inte så farligt då.
Vi red lite på vägen och i skogen. Han höll på att stegra/kasta och ha sig en gång men efter lite övertalning så gick det. Han var superfin i galoppen också. Han rinner gärna iväg i fattningen eller om man släpper lite på tyglarna, men det är bara att sitta tillbaka och hålla hålla hålla hålla hela tiden och då går han riktigt riktigt fint!
På vägen hem kastade han sig också för en bil en gång när jag ledde honom. Jag tycker att han borde lärt sig att de inte är farliga nu..
 
Litla var också duktig idag. Det blev mest skritt och det gick super. Travstegen vi tog gick också bra. Finns inte så mycket att skriva om henne då hon bara ska arbetas lång och låg plus att hon inte kastar sig för allt som en viss herre vid namn Tuxedo, som man kan skriva om.
 
Fina tjejen!

Kommentarer
Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist

Sv: Tack :))

Tid: 18:25:46
Datum: 2013-02-24
Hemsida: http://stargirlphoto.blogg.se/
Mikaela

Jätte fin blogg! Älskar bilden :)

Svar: Tack så mycket! :)
My Nordqvist

Tid: 13:20:00
Datum: 2013-02-25
Hemsida: http://www.pikachom.blogg.se
Ctina

vad fin hon är!

Svar: Visst är hon! :)
My Nordqvist

Tid: 14:45:14
Datum: 2013-02-25
Hemsida: http://ctinasunnegardh.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: