Björn Axén

Björn Axén - Frisör i Stockholm och Göteborg
 
Som många vet är mitt hår riktigt skumt och jag har testat flera tusen olika balsam och schampon känns det som. Nu har jag faktiskt hittat ett bra schampo och balsam så det är riktigt skönt. Dock han jag ännu inte fått håret som jag vill ha. Det duger nu men det har inte det lilla extra. Björn Axén verkar ha bra produker och jag skulle vilja testa och se hur det funkar för mig.
 
Jag skulle ha bott i Stockholm eller Göteborg eftersom där finns det salonger så frisörerna kanske skulle kunna tipsa om något. Om jag går förbi där någongång så ska jag inte tveka på att gå in och iallafall kika runt. Iår är det fakiskt 50 år sedan Björn Axén öppnade sin första hårsalong i Stockholm.
 
Annars så om någon av er har samma problem som mig. Det går knappt att reda ut och blir bara en stor tova. Det spelar ingen roll hur man gör utan det blir ändå så. Då borde du testa ett balsam som jag anväder. Kommentera för att veta vad det heter. Efter att jag duschat så kramar jag bara ur det och låter allt vatten rinna ner och sedan krama ur det då och då. Tillslut då vattnet inte rinner längre så borstar jag det och sedan fönar jag det. Måste borsta det innan annars är det svårare att få ur tovorna. 
 
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: