Hoppning på världens bästa C!

Som ni kanske förstått av tidigare inlägg så hoppade vi idag. Han var lite småtrög när jag red fram så jag fick driva ganska mycket ibland. Fokus låg alltså på att han skulle gå fram för skänkeln. Travade på halvlånga tyglar och försökte böja igenom honom utan några super resultat. Det var efter galoppen som det släppte i traven.
 
Hoppade först ett räcke som stod vid x (eller vad man ska säga) ett par gånger. Sedan en oxer som stod snett igenom, så kunde hoppa oxern, ut på spåret, vända upp och hoppa räcket. Höjde första bommen på oxern efter de. Hoppade ett par gånger innan Jenniefer byggde en kombination. Hinder, ett galoppsprång, hinder. Hoppade det först med ett hinder sedan andra hindet var en bom bara för att se så avståndet var okej. Hoppade den riktigt någongång innan vi höjde andra hindret så det var ca 70-80.
 
Cooper tyckte det var jättekul och hade han fått bestämt så skulle han hoppat ännu mer. Superduktig var han lillgrabben :) 
 
Han vart heller inte alls så svettig som jag trodde han var. Bara lite vid sadelgjorden och pyttelite under sadeln. Men det var skönt väder, 17-18 grader kanske, ganska mycket moln så var inte stekande sol hela tiden och det blåste ganska mycket.
 
Älskar dom två bilderna! :D
 

Kommentarer
fanny wikström

Hej! Skulle betyda jättemycket om du lämnade en åsikt om min nya design! Kram :)

Tid: 17:39:14
Datum: 2013-07-10
Hemsida: http://fannywikstrm.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: