Markarbete på Exxet

Exxet var duktig idag. Vi hade inte en så avancerad övning så finns inte så mycket att skriva om den. Vi red en båge med ett hinder på varje "snett igenom" eller vad man ska säga. Först var det travbommar och man skulle göra en volt och sedan travbommar igen. Men sedan två pyttehinder på 30cm typ om ens de. Det var också ett hinder på långsidan där vi skulle få hästen ner till skritt innan ett visst ställe.
Första gången vi hoppade bågen så stannade han på andra hindret. Vi kom i full galopp och han tvärnitade haha. Störd häst ;) Antagligen var det kaffekoppen som stod på läktarn 10m bort precis framför hindret som han fick syn på för när han gick över hindret så fick jag tvinga ner honom i hörnet och han kollade jättemycket på koppen. Man börjar ju undra ibland...
Annars så hoppade han på bra och var duktig :)
Snygga ritningar på övningarna.
Gammal bild.

Kommentarer
DIANA ÖSTERBERG

jättefin header!

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 22:01:31
Datum: 2013-03-06
Hemsida: http://dianaosterberg.blogg.se
Malin

Sv: Haha oj vad kul! Du är jätteduktig då va? :) ♥

Svar: Haha nä inte jätteduktig direkt. Har "stått stil" i utveckling flera år nu då ridskolan inte ger så mycket längre. Det är bra några år men sedan lär man sig inte så mycket mer :) Men dålig kan jag ju inte säga att jag är haha :)
My Nordqvist

Tid: 08:59:53
Datum: 2013-03-07
Hemsida: http://malinfanny.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: