tAKiDA på Grönan 22/8

Varje gång jag ser Takida live så förstår jag varför jag älskar dom. Känslan när man räknar ner, först antalet dagar som blir till timmar, till minuter och till sekunder. Då "Geordie In Wonderland" spelas och man vet att efter detta kommer dom, Takida. När de kliver ut på scenen och man står och skriker, sjunger, skakar och är allmänt överlycklig. Det är, för mig, en av de bästa känslorna som finns. 
 
Ännu en gång gjorde inte killarna mig besvikna. Deras setlist förvånade mig positivt då jag trodde att de skulle lägga mest fokus på senaste skivan, vilket dom inte gjorde. Tror det var fyra låtar som spelades från den och det är alltid lika spännande att höra nya låtar live. Fruktansvärt bra det!
 
Jag får inte fram något tillräckligt intressant om just spelningen då jag inte är den bästa Takida recensenten. De är helt otroliga och det finns inga ord som kan beskriva hur bra dom verkligen är. Världens bästa Takida! 

Kommentarer
Emelie

Men åh! Så kul :)

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 18:34:41
Datum: 2014-08-24
Hemsida: http://ewelies.blogg.se
ebjorkander.blogg.se

Åh jag älskar takida, jag hade planerat att gå på den konserten hela sommaren men sen blev det ändringar i planeringen vilket jag blev riktigt besviken på. Sett dom en gång innan och känner att jag måste se dom igen, alltid lika bra antar jag :D

Svar: Ja dom är verkligen bra! Jag skulle egentligen inte kunna se dom iår för dom spelade inte jättenära Sundsvall. Men var påväg hem från Göteborg så då kunde jag ta det på vägen som tur var! Det var 9e gången jag såg dom live, riktigt grymma! Hoppas du kan se dom snart! :)
My Nordqvist

Tid: 19:53:31
Datum: 2014-08-24
Hemsida: http://ebjorkander.blogg.se/
Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; tack så mycket! <3

Tid: 20:54:06
Datum: 2014-08-24
Hemsida: http://neapocalypse.blogg.se/
Sarah

Dom e riktigt bra :)

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 21:47:33
Datum: 2014-08-24
Hemsida: http://CheerSarah.devote.se
Sarah

Takida e jättebra :)

Svar: Ja bästa som finns :D
My Nordqvist

Tid: 03:19:46
Datum: 2014-08-25
Hemsida: http://CheerSarah.devote.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: