Kunde inte låta bli att smaka på backen

Idag var Cooper duktig. Vi red ett litet dressyrpass i ridhuset och han skötte sig väldigt bra. Han var lite som en ny häst då jag hade det tvådelade bettet och han la sig inte på det som han gjort på det raka. På senaste tiden har han blivit ganska framtung och lagt sig på bettet men idag bar han sig själv. 
Gjorde lite framdelsvändningar och bakdelsvändningar. Han gör framdels åt ena hållet och bakdels åt andra så jag försöker hitta lite vägar för att han ska göra båda åt båda hållen. Sedan blev det bara vanligt arbete och böjde honom lite innåt och utåt och försökte på honom att lyssna på skänklarna. 
 
Kunde inte heller låta bli att ramla av idag heller. Det var i princip en exakt likadan avramling som i förrgår bara det att nu var det skritt istället för galopp. Haha förstår inte hur jag lyckas. Skrittade på långa tyglar och kollade på ett annat ekipage samtidigt som jag pratade men en som stod på backen och helt plötsligt så kastade sig Cooper åt höger och jag åkte i backen. Sedan stod vi bara och skrattade åt honom. Knasboll 
 
Efteråt så smörjde jag sadeln och ena tränset samtidigt som Cooper försökte bita sönder inredningen. Bra konstig häst dedär! 

Kommentarer
agnesandersson

Tack så mycket!! :)
kram

Tid: 23:17:49
Datum: 2014-01-02
Hemsida: http://acha.blogg.se
MADDISENJ.SE

Tack, är jätteglad för mina julklappar :) Hoppas du har en fin dag!

Tid: 14:29:43
Datum: 2014-01-03
Hemsida: http://maddisenj.se
AMANDA

Vilken dag ska du på Avicii? :)

Svar: Fredagen eller vad det är. Alltså den första den 28e :D durå? : )
My Nordqvist

Tid: 15:14:33
Datum: 2014-01-03
Hemsida: http://snarbergamanda.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: