Måndag och bio

Hej! 
 
Var för både för lat, sur och hade för lite tid för att blogga igår. Hade tre lektioner från 8-4 med en timme respektive 4 timmars hål. Gick hem på det långa hålet och gjorde i princip inget. Soffhäng och serie typ ;) Kunde ha bloggat då men var så arg dels för hålet och sedan att det snöade en jäkla massa. Var ju så perfekt i söndags då allt hade torkat upp och det var knappt lerigt. 
 
Cooper vilade både i söndags och igår. Han ska gå lungt nu tisdag, onsdag och torsdag sedan vila hela helgen eftersom jag åker till Vemdalen. Åkte bara upp till stallet och mockade snabbt igår innan jag skulle hem och duscha och fixa mig. Knappt en timme senare gick jag och mötte Rebbe och vi åkte till birsta. Gick runt lite där innan vi åkte till stan för att gå på bio. Vi såg Leave the world behind och den var gryyym. Satt och rös igenom hela filmen haha. Åh vad jag skulle viljat sett SHM. Så jävla grymma. Men ska inte klaga eftersom vi får se 2/3 av dom på Bråvalla ;) 
 
Kom hem typ 11 igår och då gick jag och la mig på en gång. 
 
Nu har jag kommit hem från skolan och ska väl åka till stallet någongång. Rider nog ut en sväng med full utrustning för han kan nog vara ganska pigg ;) 
 
<3 <3 <3 <3 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: