Träning och lera

Cooper var väldigt fin på träningen idag. Vi red först runt fyrkanten och gjorde några volter på långsidorna. Han var lite tjaffsig med skänklarna så först. I höger varv fick jag trycka till honom rejält med innerskänkeln så han fattade vad han skulle göra och tillslut rundade han sig faktiskt väldigt bra för den. När vi bytte varv så flöt han istället utåt så fick jobba med att parera det då. Jag tycker att det blev bättre och bättre och han lyssnade faktiskt ganska bra. 
 
I galoppen så samlade vi litegrann och åt vänster gick det väldigt bra och han var duktig men istället åt höger tyckte han att det var jättejobbigt och orkade inte alls på samma sätt. Men det kommer ;)
 
Förövrigt så hade galningen rymt strax innan vi kom. Han hade rejsat runt utanför och varit knäpp. Så går det när man är uttråkad ;) Iallfall så var han hur jäkla lerig som helst. Borstade länge men ändå var han hur lerig som helst.. Måste antingen duscha eller svampa av framförallt benen på honom inför tävlingen. Lerboll. 

Kommentarer
Maja

Sv: Tusentack!

Tid: 22:48:07
Datum: 2014-03-24
Hemsida: http://majawallstrom.blogg.se/
Linda [fotoblogg]

Så kul att rida, gjort det tidigare :)

Svar: Ja verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 16:49:10
Datum: 2014-03-25
Hemsida: http://lindassphoto.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: