Måndag och tisdag

Två skoldagar är överlevda. Gårdagen var inte så jobbig då vi började med att vara vid en sjö och gjorde lite saker. Bland annat kollade vegitationen, fånga kryp, ta vattenprover och åka i en liten båt och ta planktonprov, siktdjup osv. Inte speciellt kul men, men. Hade lunch i 1,5 timme och då åkte jag hem innan vi hade enda riktiga lektionen för dagen som var matte. Efter den var det en debatt i 2 timmar som vi var tvungna att gå på. 
 
Idag hade vi tre lektioner varav läraren var sjuk på ena. Jobbade matte två lektioner då och avslutade med idrott. 
 
Cooper fick vila igår men idag red vi ut en sväng. Red på hacket och han var väldigt stark. Han var jätteseg men när vi vände och gick hem fick han världens attack och drog som en tok och galopperade på stället några gånger. Synd att han inte visar den energin i ridhuset vid framförallt dressyren, allt hade varit en aning lättare då.
 
Fick även massage imorse. Min rygg har inte varit bra på länge men i söndags var det hemskt, kunde inte ta ett djupt andetag utan att det kändes som någon stack knivar i ryggen. Hon som masserade hittade väldigt mycket spänningar och knutar i hela övre delen av ryggen, axlarna, nacken och fram vid bröstmuskeln. Gjorde inte alls ont... Kommer måsta få kontinuerlig massage och stretcha massa för det sitter väldigt långt inne. Och jag som verkligen hatar att få massage. Bra där! 
 
 

Kommentarer
Amanda Jona [SPONTAN]

Vacker bild :)

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 21:47:46
Datum: 2014-09-09
Hemsida: http://spontan.blogg.se
Nelly

Härligt med lite ombyte i skolan :) Huha, men 2 hela timmar med debatt lät inte så roligt direkt :o

Svar: Ja :) Nä väldigt långtråkigt :p
My Nordqvist

Tid: 22:28:32
Datum: 2014-09-09
Hemsida: http://justanothermortal.blogg.se/
jonna

så fin :)

Svar: Tack! :)
My Nordqvist

Tid: 22:42:16
Datum: 2014-09-09
Hemsida: http://jonnaalm.blogg.se
Sofia

Visst är de :D

Tid: 05:17:48
Datum: 2014-09-10
Hemsida: http://byfia.com

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: