Bra fredag och seg lördag

Igår var jag på Birsta med Jenniefer ett par timmar. Köpte alla julklappar så jag slipper åka iväg tillsammans med resterande världen och trängas sista veckan. Därefter åkte jag till stallet och mockade för han fick vila. Sedan hem och byta om innan jag åkte till jobbet. Efter jobbet hämtade jag Jenniefer och vi åkte till Emma och hade äta-party. Som vanligt när vi är med varandra haha! Rullar hem efteråt. 
 
Imorse var det bara att gå upp vid 8 ungefär och göra sig iordning för att åka till ridskolan där det var genrep inför luciashowen imorgon. Vi blev klar snabbt med våran träning men stannade kvar och kikade på de andra en stund. Har inte haft någon direkt motivation för dagen utan har bara känts långtråkigt så passade på att fördriva tid där. När jag orkade pallra mig till bilen åkte jag till Cooper och red barbacka i ridhuset. Joggade mest och ville bara känna hur han var. Mjuk och fin var han men rumpan drar gärna innåt i högervarvet. Måste sätta den på plats. Innan jag åkte hem stannade jag en stund på gymmet och körde ben. Hade ont på sidan av ena låret redan från början och skar typ in i benet ibland. Blev inte bättre av att träna då för har mega ont nu. Smart..
 
Nu är jag klar för dagen och skulle lika gärna kunna gå och lägga mig nu. Finns inget att göra utom att plugga och det har jag inte så stor lust till. Hoppas ni får en bra lördagkväll!! 
 

Kommentarer
mathildaliv.blogg.se

Bra blogg och fin bild!! ♥

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 17:08:06
Datum: 2015-12-12
Hemsida: http://mathildaliv.blogg.se/
Helene

Fin häst! ^^

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 17:29:49
Datum: 2015-12-12
Hemsida: http://minttu.blo.gg/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: