Ett dygn i Vemdalen

Halloj!
 
Här sitter jag i en husvagn och har inte speciellt mycket för mig. Min mobil fungerar knappt så använder inte den i onödan. Istället har jag mammas iPad men jag vill ju ha instagram och mina spel ;) Funderar och funderar och nu lutar det åt att jag inom snar framtid köper mig en Samsung s5. Efter att använt iPaden och föräldrarnas iPhones så är jag bara mer anti Apple. Vart är tillbakaknappen liksom?!?! Nej men jag trivs bra med Samsung, synd bara att de blir större och större.. Storleken som gör att jag får beslutsångest. 
 
Annars idag så åkte vi slalom två timmar. Blåste jättemycket och sittliften var avstängd i Björnriket på grund av det. Blev alltså klar tidigt så har bara suttit och såsat i soffan hela eftermiddagen. Bland annat kollat på senaste Hunger Games. Ja, jag är lite efter kanske men är inte jättefascinerad av just de filmerna. De är helt okej bara. 
 
Nu ska de laddas inför Melodifestivalen ikväll.
 
Och eftersom min mobil inte klarar av att använda kameran har jag ingen bild från backen. Istället får ni en bild på min utsikt just nu...
 

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: