Hemma och surar

Då var jag hemma igen efter den lilla trippen till Vemdalen. Åkte skidor två timmar idag igen och vi slapp blåsten, vilket var skönt. När vi hade åkt klart var vi en sväng och packade ihop det sista i husvagnen innan bilen rullade hemmåt. Halvvägs stannade vi och hämtade upp en sadel som jag ska prova på Cooper. Har inte jättestora förhoppningar då det är en Santa Cruz och de passar raka ryggar men man vet ju aldrig. 
 
Vad ska hända i veckan då? Har faktiskt ingen plan för livet alls. Har ingen motivation till något och framförallt inte planera. Tror faktiskt att min mobil ligger lite bakom det. Låter som om jag har världens mobilberoende men det kan jag inte säga efter framförallt denna vecka då jag nog inte använt den mer än att kolla på klockan ungefär. Haha men jag blir fruktansvärt förbannad när den inte tänker fungera så då går jag runt och är sur hela tiden ;) 
 
Cooper ska iallfall hårdtränas som vanligt. Magstorleken måste hållas i schack. Tänkte försöka få in både markarbete och hoppning då det inte gick förra veckan. Kul, kul! 
 
Nya Copis bilder skulle inte skada heller! Min fina <3

Kommentarer
malin

Så fin!

Svar: Tack :)
My Nordqvist

Tid: 11:31:20
Datum: 2015-02-09
Hemsida: http://majzans.vimedbarn.se
Emelie Ekman Lindqvist

Så fin!!

Svar: Tack!! :)
My Nordqvist

Tid: 23:05:11
Datum: 2015-02-09
Hemsida: http://emeliece.blogg.se
Josäfin Andersson

åhh älskar snöflingorna i bilden!! SÅ FINT

Svar: TAAACK :D
My Nordqvist

Tid: 09:52:49
Datum: 2015-02-11
Hemsida: http://jossanamigo.blogg.se/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: