En blandad helg

En hel helg har sprungit förbi ännu en gång! Har hunnit med en hel del grejer och inte lyckats ägna min tid framför datorn. 
 
I fredags var jag handikappad då jag hade lyckats göra illa axeln brutalt dagen innan på gymmet. Skyll sig själv! Kunde knappt röra armen och framförallt inte lyfta upp den över brösthöjd ungefär. Pallrade mig ändå till gymmet och körde lite mage innan Cooper fick sig en tur ute på vägarna med lite galopp. Kvällen spenderades framför TVn med mamma och pappa, och vips var det lördag! 
 
Tidig morgon för att åka iväg till ridskolan och jobba på storhästtävlingarna. Stod på banan de två första klasserna så efter de 4 timmarna hade min kropp gett upp totalt. Fortfarande den där axeln, träningsvärk i magen och höfterna plus att jag fick ont i ryggen och fötterna. Kände mig alltså jättepepp på att åka vidare till Cooper! Hos honom spenderade jag först 1 timme med att smörja upp alla saker. Då började jag få dödsont i magen som jag får ibland (antagligen nån reaktion av mat) så kände mig knappt levande men ville ändå att Cooper skulle få röra på sig. Tog in honom från hagen och han hade ett ganska fult broddtramp. Bästa dagen ever! Men men, vi gick och longerade och han var jättefin. Hade bara repgrimma på honom men han sökte sig ner och arbetade på bra själv. 
 
Kvällen spenderades hos Rebbe tillsammans med lite kompisar. Vi grillade och åt massa som det brukar kunna bli. Åkte hem vid 11 för att sova. För vips var det söndag och 11,5 timmars jobb!
 
Tackar gudarna för att jag har ett bra jobb med en del dötid. Har läst en massa svenskatexter för att förebereda inför nationella på onsdag plus ett engelskakapitel på 30 sidor inför en diskussion. Har även påbörjat en liten inlämningsuppgift på historian. 
 
Kändes lagomt skönt att komma hem iallfalll! Även fast jag har ett lugnt jobb så är det ändå jobb som ska göras så blir ju inte samma sak som att sitta hemma. 
 
Men, men! Nu är jag taggad inför denna vecka. Har massa roligheter att se fram emot. Även skolsaker men kommer kännas skönt att ha allt gjort!
 
Inte allt för jobbigt att jobba med detta väder utanför!

Kommentarer

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: