Han går från klarhet till klarhet

Nikon d3100 + AF-S Micro Nikkor 60mm f/2,8G ED
Fotograf: Mattias
 
Bilderna är från i måndags då vi hoppade. Hade en linje som bestod av bom-räcke-bom-räcke-räcke-oxer. Märktes ganska tydligt att han tyckte det var jobbigt då han framförallt bytte galopp över i princip alla hinder. Annars flöt allt på bra hela tiden tycker jag. Han tog chansen att smita på sidan ett par gånger och det berodde bland annat på att om vi kom nära på något av hindrena innan så blev han väldigt kort, han var inte tillräckligt framme och det gick för sakta helt enkelt. Kunde också bero på att jag inte ramade in honom tillräckligt vilket är en av de svårare bitarna för oss. Men förövrigt var han väldigt fin och jag är supernöjd!! 
 
I onsdags red vi första riktiga dressyrpasset på länge. Vi har tragglat på så mycket med tråkiga saker och stått och trampat på samma ställe hela tiden. Den senaste veckan har jag jobbat med att ha honom rak då han gärna skjuter ut respektive in rumpan i vardera håll då han inte orkar med vänster bak. Han har blivit bättre och bättre för varje gång och nu gick det att avancera lite mer. Gjorde mycket sidvärtsrörelser och försökte ha honom aktiv bak hela tiden. I galoppen jobbade vi mycket samling och han var duuuunderfin!!! Galopperade nästan på stället stundvis. Bästa pojken. 
 
Igår fortsatte vi på samma spår med att flytta rumpen hit och dit och han var ännu bättre än dagen innan. Joggade mest bara för att han skulle få ta det lugnt så satt inte så mycket press. Red mycket öppnor och volter där jag flyttade ut rumpan. Han dansade undan för skänkeln ibland och var superfin! Åååh vad taggad man blir på att rida :DD
 
Världens bästa häst! Nu taggar vi vår debut i 1m imorgon. Är inte ett dugg nervös för att Cooper ska hitta på något utan är nervös för att jag kommer vara dundernervös! Ska försöka skärpa till mig för då kommer det nog gå kalasbra.  

Kommentarer
NICOLE

Å vad roligt! Lycka till imorgon :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 13:10:28
Datum: 2016-12-16
Hemsida: http://nwistrand.forme.se
Therese

Fina bilder :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 16:28:50
Datum: 2016-12-16
Hemsida: http://misstossequeen.se
Pauline Hurtig

vad härligt!

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 19:08:39
Datum: 2016-12-16
Hemsida: http://lillafrokenhurtig.blogg.se/
ajlimullersandvik.blogg.se

vilken härlig läsning, heja heja heja :D :D :D

Svar: Vad roligt :D Tack :D
My Nordqvist

Tid: 11:44:41
Datum: 2016-12-17
Hemsida: http://ajlimullersandvik.blogg.se/
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Så spännande att läsa :)

Svar: Roligt :D
My Nordqvist

Tid: 16:21:46
Datum: 2016-12-17
Hemsida: http://www.saramadeleine.se
Dixi Wonderland

Jätte fina bilder :D

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 16:44:30
Datum: 2016-12-17
Hemsida: http://dixiwonderland.com/

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: