Skadade tummar

Är kanske inte så illa som det låter men jäklar vad ont man kan ha i sina tummar! I fredags när jag red fick jag jätteont i nedre delarna av tummarna. Ett problem jag haft tidigare men som gått över, fast som tydligen ville komma tillbaka. Dagen efter slets en stor köttbit (känns som det) av min tumme. Som när man rycker av nagelbanden fast mycket värre. I och med detta har jag inte kunnat utsätta tummen för något tryck, kunde inte ens trycka på TV dosan.. Och nu till det ännu roligare. Igår slets halva nageln av på andra tummen och den värker konstant och minsta lilla jag utsätter den för tryck eller bara rör den så vill jag lägga mig ner och dö. Har alltså ont på två i princip exakta ställen på båda tummarna. 
 
Haha vilket problem. Men jag skojar inte när jag säger att det är svin-jobbigt att inte kunna ha fungerande tummar. Flera saker blir plötsligt jättesvårt och tänker jag mig inte för och råkar använda dom vill jag bara hugga av dom för det gör så ont.
 
Bortsett från tumproblemet så har jag idag varit på skolan, därefter gym och Cooper. Borde nog egentligen ta det lite lugnt med tanke på förkylningen. Men tråkigt att ta det lugnt ju!
 
Ett försök att piggna på sig genom en bild på solen!

Kommentarer
Flisan

Fin bild :)

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 09:17:05
Datum: 2016-01-29
Hemsida: http://nouw.com/fbb
Clara

Vilken vacker vinterbild!

Svar: Tack :D
My Nordqvist

Tid: 00:03:25
Datum: 2016-02-06
Hemsida: http://clararingqvist.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: