Helgen rullar på

Hallådär! Helgen har sprungit förbi som vanligt men den har varit en väldigt bra. 


I fredags var jag och gymmade efter skolan. Körde ett benpass och snart är jag tillbaka där jag slutade! Känns så skönt. Därefter tog jag och Cooper en sväng på travbanan. Travade ett varv och galopperade det andra och han blev knappt trött, plus vägen dit och hem som han också sprang på. Piggelin! 

På kvällen var jag hos Jenniefer som fyllde år. Trevligt! 

Igår åkte jag till stallet på morgonen för att jag skulle ta ut hästarna. Cooper skulle skos halv 11 vilket gjorde att jag hade några timmar att fördriva i stallet så jag smörjde alla saker och rensade en hel del. Saker som ska slängas, eventuellt säljas och tvättas. 

Efter skoningingen red vi ett pass i ridhuset. Red igenom LB:1an ett par gånger, måste börja hårdträna nu! Tycker att jag fick igång traven ganska bra på honom dock gick det lite väl fort men bättre det än att han släpar fötterna. 

När jag kom hem fick jag duscha och fixa mig inför kvällen. Var ute och åt med Jenniefer och Emma, därefter satt vi och drack lite hemma hos Emma innan vi drog till Udda och tog en drink. Vid 12 åkte jag hem för att hinna piggna på mig lite, började jobba halv 9 och jobbar till 8 ikväll. Lite pengar skadar inte!

Vad har ni haft för er i helgen? 


Kommentarer
Anonym

Tre vinnare är dragna i min Veckans blogg tävling, gå in och se om du är en av de lyckliga vinnarna! :D

Tid: 18:13:20
Datum: 2017-01-29
Hemsida: http://theresequeen.com
Alice

Vad mysigt med lite middag och drinkar! ^^

Svar: Verkligen :D
My Nordqvist

Tid: 21:16:46
Datum: 2017-01-29
Hemsida: http://lallizzlife.blogg.se

Lämna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: